21 Kasım 2013 Perşembe

Gebze Geridönüşüm Gebze Geridönüşüm Firmaları Modern Geridönüşüm ltd şti. 0538 568 25 48 bizi arayınız.

Geri dönüşüm dünya da çok gelişmekte olan bir sektördür,geri dönüşüm sayesinde ekonomiye çok büyük kazanımlar sağlanmaktadır. İnsanlığa ve çevreye büyük katkılar sağlanmakta olup kullanım dışı olan bir çok maden metal plastik gibi atık hale geldiğinde yok edilmesi yıllar alan çevreyi kirleten atıkların tekrar insanlığın kullanımına sunulması ayrıca bir katkı olmaktadır.

Modern geri dönüşüm olarak Gebzede sektörel katkıda bulunabilmek ve atık halde bulunan metal plastik ve daha adını sıralamadığımız birçok endüstriyel atıkların toplanarak değerlendirilmesi ve ekonomiyede katkıda bulunabilmek adına hizmet vermekteyiz.

Aliminyum Bakır plastik Sarı metal vb atıkların hurdaların toplanmasını merkeze getirilerek ayrılması plastik hurdaların tesisimizde branül hale getirerek ilgili sektörlere hammdde olarak verilmesi işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

Organize sanayilerde bulunan fabrikalrdan biriktirilen çeşitli mazlemeleri değerlendirmek ve aynı zamanda ekonomik kazanımlar için bizi her zaman arayabilir ve atık malzemelerinizin uygun olan değerler üzerinden bizimle değerlendirebilirsiniz.


Saygılarımızla.

G.GURCAN

MODERN GERİDÖNÜŞÜM LTD.ŞTİ.


BİZİ ARAYIN....

0538 568 25 48


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder